Loading...
Home2018-10-19T13:26:58+00:00

Onze missie is:

Het verlenen van analytische chemie support voor food, feed, beverage and business & research

Het realiseren en exploiteren van een hoogwaardig uniek analytisch chemisch laboratorium

Co-creatie: dé motor achter samenwerking

In onze laboratoriumonderzoeken voeren zinvolle metingen en uitkomsten de boventoon. Brightlabs wil dus géén getallenfabriek zijn. Om de juiste snaar te raken maken we serieus werk van co-creatie. Bundeling van kracht en expertise zorgt voor een onderscheidende profilering. Brightlabs profiteert van uw kennis over producten en processen. U plukt de vruchten van onze expertise én ervaring in chemische en microbiologische analyses. In het eindresultaat is het geheel groter dan de som der delen.

Kruisbestuiving met Universiteit Maastricht

Uitwisseling van kennis en ervaring maakt een regio sterk en onderscheidend. Met een grote focus op food, feed en beverage is Brightlabs als onderzoekslaboratorium binnen de campus Greenport Venlo helemaal in zijn scheikundige element. De samenwerking met Universiteit Maastricht, de Hogere Agrarische School, overheden en bedrijfsleven geeft zowel ambitie als kwaliteitsstreven een krachtige impuls. Vanzelfsprekend werpt deze synergie ook voor de regio vruchten af.

Maak kennis met Brightlabs

Brightlabs opereert met een uitgebalanceerd team

Ontmoet het team
Stel hier uw vraag
close slider

Vrijblijvende evaluatie van uw analysevraagstuk

We use cookies to ensure that our website runs as smoothly as possible and to analyze web traffic. If you continue to use the website, you agree with our Privacy Policy. Ok