microbloodsampling-webshop2019-02-09T12:03:22+00:00

Webshop

Snel en betrouwbaar je vitamine gehalte in je eigen lichaam meten? Met de nieuwe Micro Sampling Kit van Brightlabs wordt dat mogelijk! Eén druppel bloed is genoeg om inzicht te krijgen in je vitamine gehalte. En meten = weten, zeker als het over je eigen gezondheid gaat.

Over de biomarker

Een biomarker is een indicator voor de gezondheidstoestand van het lichaam. biomarkers kunnen in twee verschillende soorten worden onderverdeeld.

  1. Aanwezige componenten (b.v. vitamines en mineralen), opgenomen door het darm- en darmstelsel, afkomstig uit voedsel.
  2. Aanwezige componenten die gemaakt zijn door het lichaam als indicatie voor een slecht verlopend proces in het lichaam.

Een enkele druppel bloed bevatten vele verschillende biomarkers, waarmee u een inzicht krijgt in uw eigen gezondheid.

Over Brightlabs en Brightlands Greenport Venlo

Brightlabs is een high-end commercieel laboratorium gevestigd op Brightlands Campus Greenport Venlo, in campusgebouw Villa Flora. Het laboratorium is uitgerust met state of the art analyse technieken en werkt samen met diverse bedrijven in Industrie, Food, Feed en Farma sectoren. Het meten van actuele vitamine gehalte in het menselijk lichaam is een onderdeel van de expertise, en past in de cirkel van metingen om meer inzicht te krijgen in een gezond leven en een gezond lichaam. Meer informatie:

Op Brightlands Campus Greenport Venlo draait alles om gezonde en veilige voeding, future farming en biocircular economy. De campus ontwikkelt zich tot dé plek waar bedrijven, wetenschap en onderwijs elkaar treffen om kennis te delen en nieuwe producten te ontwikkelen en te vermarkten. De campus in Venlo is één van de vier Brightlands campussen in Limburg waar wetenschappers, ondernemers, overheden, investeerders en studenten samenwerken aan innovatieve ontwikkelingen.

Disclaimer

Brightlabs heeft de analysis uitgevoerd middels gevalideerde analysetechnieken en gekwalificeerde apparatuur. De resultaten van de uitgevoerde analysis vormen slechts een momentopname, waarbij de monstername buiten de verantwoordelijkheid van laboratorium heeft plaatsgevonden.
Bij sterk afwijkende resultaten wordt geadviseerd de resultaten te bespreken met een arts en/of de test na een aantal maanden te herhalen. Er wordt geen aansprakelijk aanvaard voor schade voortkomend uit gewijzigd voedings- of supplementie patroon naar aanleiding van de uitgevoerde analyse.

Brightlabs

St. Jansweg 20
5928 RC Venlo
The Netherlands

T: +31 (0)77-77 03 374
E: info@brightlabs.nl
www.brightlabs.nl

We use cookies to ensure that our website runs as smoothly as possible and to analyze web traffic. If you continue to use the website, you agree with our Privacy Policy. Ok