microbloodsampling2020-05-01T12:51:28+00:00
  • English
  • Deutsch

Vul hier je unieke ID-code in en bekijk de vitamine concentratie in je lichaam.

Jouw unieke code

Bekijk nu

Brightlabs beschermt persoonsgegevens volgens wettelijk vastgestelde normen beschreven in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Over de biomarker

Een biomarker is een indicator voor de gezondheidstoestand van het lichaam. biomarkers kunnen in twee verschillende soorten worden onderverdeeld.

  1. Aanwezige componenten (b.v. vitamines en mineralen), opgenomen door het maag- en darmstelsel, afkomstig uit voedsel.
  2. Aanwezige componenten die gemaakt zijn door het lichaam als indicatie voor een slecht verlopend proces in het lichaam.

Een enkele druppel bloed bevat vele verschillende biomarkers, waarmee u inzicht kunt krijgen in uw eigen gezondheid.

Disclaimer

Brightlabs heeft de analyse uitgevoerd middels gevalideerde analysetechnieken en gekwalificeerde apparatuur. De resultaten van de uitgevoerde analysis vormen slechts een momentopname, waarbij de monstername buiten de verantwoordelijkheid van laboratorium heeft plaatsgevonden.
Bij sterk afwijkende resultaten wordt geadviseerd de resultaten te bespreken met een arts en/of de test na een aantal maanden te herhalen. Er wordt geen aansprakelijk aanvaard voor schade voortkomend uit gewijzigd voedings- of supplementie patroon naar aanleiding van de uitgevoerde analyse.

Brightlabs

St. Jansweg 20
5928 RC Venlo
The Netherlands

T: +31 (0)77-77 03 374
E: info@brightlabs.nl
www.brightlabs.nl

We use cookies to ensure that our website runs as smoothly as possible and to analyze web traffic. If you continue to use the website, you agree with our Privacy Policy. Ok