Support R&D

Support R&D2018-10-19T13:26:56+00:00

Ondersteuning R&D

Bedrijven innoveren continu. Leveren nieuwe of aangepaste bedrijfsprocessen de verwachte uitkomst op? En is het aantrekkelijk om voor nieuwe producten of processen te kiezen? Brightlabs voert chemische analyses uit op productmonsters om te achterhalen wat de exacte samenstelling van groente, fruit of levensmiddelen is. Met geavanceerde apparatuur analyseren we inhoudsstoffen en de bijbehorende metabolieten. Uiteraard gebruiken we hierbij betrouwbare meetmethodes die uitgaan van bestaande, gevalideerde normen.

Ontwikkeling nieuwe methodieken

Soms ontbreken gangbare meettechnieken of normeringen, maar Brightlabs gaat deze uitdaging graag aan. We verstaan de kunst om nieuwe meetmethoden te ontwikkelen en te valideren. Daarvoor vertrouwen we op onze expertise, ervaring en high-end analyse-apparatuur. Op innovatieve en krachtige wijze ondersteunen we zo uw afdeling Research & Development bij uw innovatietraject.
Brightlabs denkt mee, stelt kritische vragen en ontwikkelt uiteindelijk een analysemethodiek waarmee u vooruit kunt. Bij deze methodiek staat niet het getal centraal, maar draait het om een werkbare, goed onderbouwde oplossing.

Opzetten en analyseren chemische processen

Met Business & Research kijkt Brightlabs verder dan de voedings- en levensmiddelenindustrie. Ook andere industrieën, zoals chemie en farmacie plukken de vruchten van onze ervaring, expertise en apparatuur. Zo zijn we er bijvoorbeeld bedreven in om chemische verbindingen op een laag niveau aan te tonen. De meeste bedrijven zijn hier onvoldoende voor uitgerust. De juiste mensen ontbreken of de benodigde apparatuur is te duur om aan te schaffen.

Stel hier uw vraag
close slider

Vrijblijvende evaluatie van uw analysevraagstuk

We use cookies to ensure that our website runs as smoothly as possible and to analyze web traffic. If you continue to use the website, you agree with our Privacy Policy. Ok