Loading...
Team2018-12-01T17:13:20+00:00

Bart Kuijpers BBA, BSc

General Manager

Bart is entrepreneur, oprichter en operationeel verantwoordelijke binnen Brightlabs. Heeft een achtergrond in de analytische chemie en bedrijfskunde. Is zijn carrière begonnen bij Alcami (farma industrie) en heeft 15 jaar ervaring in operationeel management van een analytische chemische afdeling binnen een farmaceutische organisatie. Heeft in 2015 Brightlabs opgericht. Zijn passie is gezondheid- en gezonde voeding.

Andrea Butzen

Laboratorium manager

Andrea is een pragmatische manager met brede analytisch chemische kennis. Na haar promotie onderzoek heeft ze bij diverse bedrijven in een leidinggevende positie binnen de analytische chemie gewerkt. Bij alle bedrijven heeft ze zich met passie ingezet bij het verbeteren van de kwaliteitssystemen GMP en ISO17025. Sinds 2018 maakt Andrea deel uit van het Brightlabs team.

Bart Jansen

Business development

Bart is een academisch geschoolde analytische chemicus, met een pragmatische “can do” instellingen. Hij is zijn carrière begonnen in de farmaceutische industrie en heeft na enkele jaren de overstap gemaakt naar een R&D omgeving in de industrie. Binnen deze omgeving was Bart verantwoordelijke voor het vertalen van interne klantvragen naar uitvoerbare analytisch chemische testen. Na meer dan 10 jaar gewerkt zelf gewerkt te hebben met chromatografische apparatuur heeft hij de overstap gemaakt naar een Sales functie als product specialist (U)HPLC en LC-MS(/MS) voor Shimadzu. Sinds 2018 maakt Bart deel uit van het Brightlabs team.

Judith Bönschen

QA manager

Judith is carrière begonnen met 8 jaar praktijkervaring in een microbiologisch laboratorium. Is overgestapt naar de QA afdeling en heeft 12 jaar lang gewerkt aan het opzetten en uitvoeren kwaliteitssystemen. In beide functies was het GMP kwaliteitssysteem een belangrijke rode draad. Sinds 2017 maakt Judith deel uit van het Brightlabs team.

Stel hier uw vraag
close slider

Vrijblijvende evaluatie van uw analysevraagstuk

We use cookies to ensure that our website runs as smoothly as possible and to analyze web traffic. If you continue to use the website, you agree with our Privacy Policy. Ok